ОВЕН Очаква ви много вълнуващ месец. С Марс, планетата на действието,

...
ОВЕН Очаква ви много вълнуващ месец. С Марс, планетата на действието,
Коментари Харесай

Астроложката Василиса Володина: ЮЛИ 2023 г. ще позлати ТРИ знака на зодиака!

ОВЕН

Очаква ви доста трогателен месец. С Марс, планетата на действието, и Венера, планетата на любовта, които се събират в огнения Лъв, вие сте отворени за срещи и удоволствия. Освен това Северният възел, който се връща във вашия знак за първи път от юни 2006 година, приканва за деяние. За щастливо влюбените Овни юли също ще е парещ – планетите ще вдъхнат нов огън във връзката ви, би трябвало единствено малко да им помогнете.

Пари. Очаквате ли покачване, забавна позиция, нова заплата – или всичко нагоре? Сега е моментът да изразите себе си. Просто се уверете, че всички причини са готови авансово. Това е време за дипломация, а не за прибързани претенции.

ТЕЛЕЦ

 Венера, вашият шеф, който дава отговор освен за любовта, само че и за парите, ви тласка да водите първокласен метод на живот. И решавате да започнете с подобряването на дома. Новолунието в Рак ще ускори това въодушевление: възползвайте се от тези сили и превърнете гнездото си в място на мощ.

БЛИЗНАЦИ 

Венера в Лъв е удобна за празненства и всемирски събития. Ако забележите някой забавен – не се правете на безразлични, елате и се опознайте! Ще бъдете прелестно сюрпризирани от реакцията му на вашата откровеност. За Близнаци, които са намерили своята обич, животът кипи през юли: другари, срещи, планове. Страхотно е, просто се пробвайте да гарантирате, че всичко това не се случва в ущърб на връзката. Не пропускайте да помислите по какъв начин да включите обичания човек в проектите си.

Сега ви е по-лесно от всеки път да преговаряте с началниците си – този Меркурий в Лъв акцентира вашите отзивчиви умения. Време е да поговорим за нарастване на заплатите. Що се отнася до разноските, една от най-важните инвестициипрез юли е външният тип: все същата Венера в Лъв, изисква вложения в себе си.

РАК

Посветете този юли на грижата за себе си – заслужавате го. Освен това, това е, което ще притегли обещаващо другарство. Независимо дали става въпрос за извършване на покупки в комерсиалния център или за масаж, звездите вещаят забавна среща.

Въпреки че вашата сензитивна природа е склонна да слага другите преди всичко, би трябвало да се поглезите тъкмо в този момент или рискувате да прегорите. Всички вложения в себе си ще се изплатят с положително въодушевление и прилив на сила, които ще ви оказват помощ в работата. Когато избирате сред нови обеци и съвършената лятна рокля, вземете ги всички.

ЛЪВ

Изглеждате и се чувствате по-добре от всеки път – тъй като толкоз доста планети са се събрали във вашия знак: Слънцето, Венера, Марс, Меркурий! Ако търсите обич, ще я намерите: в този момент всичко, което би трябвало да извършите, е да изберете верния човек от тълпата почитатели.

Пари. Това е вашето време да блеснете – както и на работа. Демонстрирайте концепциите си – те ще бъдат признати благосклонно. Що се отнася до разноските, започнете да планирате рождения си ден – дано бъде нещо огромно!

ДЕВА 

Сега имате други ползи: да останете сами със себе си, да презаредите и да разберете какво в действителност желаете. Но в края на месеца общителният Меркурий, навлязъл във вашия знак, ще ви даде събеседник, с който ще имате доста общи ползи. Марс и Меркурий във вашия знак, плюс Юпитер в Телец – имате всички козове за пробив. Готови сте да подобрите стандарта си на живот. В последна сметка мъдростта споделя, че би трябвало да се обличаш за позицията, за която мечтаеш, а не за тази, която имаш в този момент.

ВЕЗНИ

Венера, вашата ръководеща планета, реши да се задържи в Лъв, което значи, че ще имате доста благоприятни условия за срещи – сантиментални, бизнес, другарски.  А Новолунието в Рак на 17 юли ще ви накара да желаете да обкръжите обичания човек с грижа и внимание. Най-доброто, което можете да извършите, е да зарежете всичко и да отидете на малко странствуване със сродната си душа.

В началото на месеца е добре да инвестирате в автобиографията си: помислете за сертификационна стратегия или курс, който ще ви направи още по-търсени. Напълно допустимо е в близко бъдеще да се появи доста примамлива свободна позиция за вас и би трябвало да сте подготвени за това.

СКОРПИОН

Настроението на този месец е доста просто: имате потребност от внимание! И колкото по-скоро го признаете, толкоз по-скоро звездите ще ви оказват помощ да срещнете някой, който ще ви направи комплимент и ще изпрати сантиментални фотоси на месинджъра.

Пълнолунието в Козирог внезапно се концентрира върху вашата кариера и финансови цели. И също по този начин ще ви принуди да пестите, с цел да ги постигнете. Въздържайте се от импулсивни покупки – изпратете тези пари в спестовна сметка. Да, звучи прекомерно съществено за лятото, само че резултатът ще бъде подобаващ.

СТРЕЛЕЦ

С Венера в сходен Лъв през юли имате всички шансове да срещнете някой, който споделя вашите пристрастености. И с цел да умножите тези шансове, отидете на „ верните “ места: клуб по ползи, езикова школа, туристическа експедиция.

Вашият юли е обвързван с компромис сред сериозна работа и занимателни завършения. Колкото и виновен чиновник да сте през делничните дни, посветете уикенда на развлечения. Музика, изискани тоалети, обичани приятелки, диалози до сутринта

КОЗИРОГ

Юли е идеалният месец в действителност да опознаете себе си, с помощта на силата на Пълнолунието във вашия знак. Съгласете се, мъчно е да намерите сродна душа, когато не разбирате от какво се нуждаете или какво желаете. Веднага щом се справите с тези проблеми, Юпитер в обвързван Телец ще ви даде опция за огромно и мощно възприятие. Козирозите, които са срещнали любовта си, би трябвало да посветят юли на отмора от рутината и време с обичаните си хора. Защо не планирате „ сантиментално бягство “ най-малко за няколко дни?

Вашата задача за юли е да се научите не да спестявате, а да пускате пари и да купите нещо, без което, обективно видяно, бихте могли.

ВОДОЛЕЙ

И животът става все по-добър! Венера, която се е открила в знака Лъв за дълго време, сигурно ще притегли евентуални ухажори в живота ви. За да й помогнете, участвайте в обществени действия, не отхвърляйте предложения за събития и се отдайте на себе си по всевъзможен вероятен метод.

Социалният ви живот е в разгара си: другари, връзка, празненства – всичко, което зарежда Водолея с сила. Преди обаче да се втурнете да изпълнявате всички прищявки на вътрешното си дете, проверете финансите си. Ако тук не всичко е розово, намалете бюджета за развлечения.

РИБИ 

През юли не мечтаете, а действайте. Пълнолунието в целеустремен Козирог на 3 юли оказва помощ за олицетворение на най-смелите мечти. А Новолунието в Рак на 17 юли ще ви направи доста грижовни – към себе си.

Това е превъзходен миг да получите това, което желаете. Не се опасявайте да поставяте условия – само че първо помислете за безапелационна презентация.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР